BijNa 3.0 - lezing 5 Werken met een groeimindset… ook als het tegen zit!_

Inloop: 18:45-19:00
Lezing: 19:00-21:30

Denk je ook wel eens: “Dat is niks voor mij!” of juist: “kom maar op!” De manier waarop je denkt over iets dat je (nog) niet kunt – je mindset –  heeft een belangrijke invloed op het aangaan van uitdagingen en het omgaan met tegenslagen. Dat geldt voor jezelf, maar ook voor collega’s en cliënten. Tijdens deze workshop ervaar je zelf hoe je eigen mindset werkt.

De deelnemers leren het verschil tussen een vaste en een groeimindset en krijgen concrete handvatten om de groeimindset bij kinderen en bij ouders te stimuleren. Ook is er aandacht voor het signaleren van gedrag dat op een vaste mindset kan wijzen.

We werken met eenvoudige visualisaties die direct in de praktijk te gebruiken zijn, zoals Makkie- en Lefland en de Leerkuil. Van de deelnemers wordt een actieve inbreng verwacht. Voorkennis is niet noodzakelijk.

Een inspirerende en praktische bijeenkomst!

Spreker
Jeannette Schoenmakers is Gz-psycholoog bij Kentalis (ambulatorium in Eindhoven) en ontwikkelaar/ docent op het gebied van oplossingsgericht/ progressiegericht werken en leidinggeven. Daarnaast heeft Jeannette een eigen praktijk als supervisor en trainer.
Zie ook: www.supervisie-en-meer.nl

  • Mono
  • Individueel
  • Logopedie