Implementatie van Virtual Reality (VR) in zorg en welzijn (online)_

We zien steeds meer toepassingen voor virtual reality in zorg en welzijn. Hoe zorgen we dat we deze toepassingen structureel kunnen inzetten en waar moet je allemaal aan denken als je VR wilt inzetten? Wie zijn de belangrijke stakeholders, welke belemmeringen zijn er en hoe kunnen we die samen weghalen? Wie gaat het betalen? Welke kennis heb je in je organisatie nodig om VR in te kunnen zetten? En wat verwachten we van de opleidingen of onderzoeksgroepen? Veel vragen waar we op in zullen gaan tijdens dit event.

iXperium Health (HAN), inMotion VR en Health Valley organiseren op 15 december 2021 van 15.00 tot 17.30 uur het online event Implementatie van VR in zorg en welzijn. Wij nodigen je uit om hier aan deel te nemen. Het programma bestaat uit een combinatie van kennisdeling, panelgesprek en netwerken.

Deelnemers aan de markt: inMotionVRCorpus VRiXperium Health (HAN), The Simulation CrewImproViveVR LabEnlivenVrendleDreamDiVR, en anderen. 

Programma

14:30   Online ontvangst en kans om te praten met ontwikkelaars/aanbieders en experts. Zorg er voor dat rond 14:20 al bent aangemeld als je online deelneemt!

15:00   Welkom door Maurice Magnée van iXperium Health (HAN)

15:10   Keynote: Prof. Dr. Noël Keijsers van de Sint Maartenskliniek vertelt over de inzet van VR bij revalidatie, van theorie naar praktijk.

15:35   Panelgesprek: Hoe implementeren we VR in zorg en welzijn? Met vertegenwoordiging vanuit zorgverzekeraars, zorg en welzijnsinstellingen, onderwijs en cliënten.

16:15   Online markt met aanbieders van VR-toepassingen

17:15   Centrale afsluiting door Maurice Magnée

17:30   Einde

  • Multi