Masterclass 'gezond gedrag als vaardigheid, als leerervaring'_

Nopfy organiseert een masterclass 'gezond gedrag als vaardigheid, als leerervaring'

Jacco Thoonen is 31 jaar geleden afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie op de HAN en heeft zich daarna verder gespecializeerd in de haptonomie. Tegenwoordig werkt hij bij de organisatie 'Pim Mulier'. Pim Mulier is gevestigd op het topsport centrum papendal in Arnhem en maakt gebruik van de kennis en ervaring die daar wordt opgedaan om antwoord te geven op vragen zoals: 

Hoe overleef ik mijn werkdag? Hoe blijf ik vitaal? Hoe ga ik om met de beschikbare uren en krijg ik rust en ruimte om productief en creatief te zijn?

Jacco komt vertellen over het Nieuwe Gezonde Werken, wat medewerkers helpt een gezonde werkdag te ontwerpen en in te vullen. Door feedback op persoonlijke leefstijldata rondom bewegen, voeding, slaap, herstel en werkstijl. En door gezond gedrag te 'oefenen' onder ideale en niet-ideale omstandigheden. Met als resultaat een innerlijke verandering die stand houdt.

BELANGRIJKE INFORMATIE:

Volg de covid-19 maatregelen en instructies die aanwezig zijn op locatie, wanneer je klachten en/of symptomen hebt meld je dan af via de website.

Inloop vanaf 16:15, start om 16:30

Bewijs van deelname:

Zorg dat je bij binnenkomst én na afloop jezelf laat aftekenen op de presentielijst.

  • Multi
  • Ergotherapie
  • Fysiotherapie
  • Voeding & diëtetiek
  • Logopedie