Online Hackathon voor 3e en 4e jaars Ergotherapie_

Online Hackathon voor 3e en 4e jaars Ergotherapie, een unieke kans!

"Samenwerking in de eerste lijn: Ken je collega’s en benut hun expertise!”

Hoe kun jij een oudere patiënt met multimorbiditeit goed helpen? En hoe goed kun jij (online) samenwerken met collega’s van verschillende professies?

Krijg inzicht in de expertise en rol van je collega’s en grijp de kans jouw expertise aan collega’s te laten zien.

We gaan praktisch aan de slag met een casus van een patiënt in een interprofessioneel team. Uiteraard is de patiënt zelf online aanwezig!

Je leert jezelf en je kwaliteiten in samenwerking beter kennen.

  • Deelnemers: aios (arst in opleiding tot medisch specialist) en studenten van verschillende opleidingen: specialist ouderengeneeskunde, huisartsgeneeskunde, verpleegkunde, paramedische studies en diverse masteropleidingen.
  • Patiënt: oudere patiënt met diabetes, heeft 2 TIA’s en een groot CVA gehad. Sindsdien diverse lichamelijke klachten en gedragsveranderingen.
  • Wanneer: de hackathon is op dinsdag 8 november 2022 van 8.30-13.00 uur.

 

INFORMATIE OVER AANMELDEN:

  • De inschrijving staat alleen open voor 3e en 4e jaars studenten.
  • Meld je aan via irma.dijksterhuis@han.nl o.v.v. je naam, han mailadres, studie en studiejaar. Irma Dijksterhuis houdt de aanmeldingen bij en zorgt voor verdere correspondentie.
  • Als je een deelnamebewijs wilt ontvangen, meld jezelf dan ook aan via de Activiteitenkalender. Vanuit de Activiteitenkalender ontvang je enkele automatische reminders, voorafgaand aan de activiteit.

Let op: geef je alleen op als je er daadwerkelijk bij kunt zijn, omdat er groepjes van de verschillende disciplines worden gevormd! Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, meld je dan z.s.m. af bij Irma Dijksterhuis én de Activiteitenkalender, zodat een medestudent van de reservelijst nog kan deelnemen.

 

BEWIJS VAN DEELNAME VOOR ONTVANGST VAN HET DEELNAMECERTIFICAAT:

Om een deelnamebewijs te ontvangen, dien je zowel bij Irma Dijksterhuis als bij de Activiteitenkalender te zijn aangemeld. Daarnaast vul je na afloop een korte online enquête in. De link naar de enquête ontvang je op of rond 8 november. Na ontvangst van de enquête, volgt het deelnamebewijs per mail.

We zien je graag bij deze Hackathon!​

MELD JE SNEL AAN, want VOL = VOL

  • Multi
  • Ergotherapie