Online Hackathon voor 3e en 4e jaars Logopedie_

ONLINE HACKATHON     een unieke kans voor 3e of 4e jaars studenten!

"Samenwerking in de eerste lijn: Ken je collega’s en benut hun expertise!”

Hoe kun jij een oudere patiënt met multimorbiditeit goed helpen? En hoe goed kun jij (online) samenwerken met collega’s van verschillende professies? Krijg inzicht in de expertise en rol van je collega’s en grijp de kans jouw expertise aan collega’s te laten zien.

We gaan praktisch aan de slag met een casus van een patiënt in een interprofessioneel team. Uiteraard is de patiënt zelf online aanwezig!Je leert jezelf en je kwaliteiten in samenwerking beter kennen.

  • Deelnemers: aios en studenten van verschillende opleidingen: specialist ouderengeneeskunde, huisartsgeneeskunde, verpleegkunde, paramedische studies.
  • Patiënt: Oudere patiënt met diabetes en heeft 2 TIA’s en een groot CVA gehad. Sindsdien diverse lichamelijke klachten en gedragsveranderingen.
  • Wanneer: De hackathon is op vrijdag 10 december 2021  (tussen circa 8.30-13.30 uur, exacte tijden volgen nog).

 

INFORMATIE OVER AANMELDEN:

  • De inschrijving staat alleen open voor 3e en 4e jaars studenten.
  • Meld je aan via irma.dijksterhuis@han.nl o.v.v. je naam, han mailadres, studie en studiejaar. Irma Dijksterhuis houdt de aanmeldingen bij en zorgt voor verdere correspondentie.
  • Als je jouw deelname wilt registreren als multidisciplinaire activiteit*, meld jezelf dan ook aan via de Activiteitenkalender. Vanuit de Activiteitenkalender ontvang je enkele automatische reminders, voorafgaand aan de activiteit.

Let op: geef je alleen op als je er daadwerkelijk bij kunt zijn, omdat er groepjes van de verschillende disciplines worden gevormd! Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, meld je dan z.s.m. af bij Irma Dijksterhuis én de Activiteitenkalender, zodat een medestudent van de reservelijst nog kan deelnemen.

 

BEWIJS VAN DEELNAME VOOR ONTVANGST VAN HET DEELNAMECERTIFICAAT:

Om jouw deelname te kunnen registreren, is het de bedoeling dat je na afloop een korte online enquête invult. De link naar de enquête ontvang je op of rond 10 december. De registratie kan alleen plaatsvinden als je zowel bij Irma Dijksterhuis als bij de Activiteitenkalender bent aangemeld én de enquête naar behoren hebt ingevuld.

We zien je graag bij deze Hackathon!​

MELD JE SNEL AAN, want VOL = VOL

 

*Vanaf studiejaar 21/22 geldt voor multidisciplinaire activiteiten dat je aan minimaal 1 activiteit per studiejaar deelneemt en wordt er niet meer gekeken naar het aantal behaalde multidisciplinaire kwaliteitspunten. De deelname wordt geregistreerd als je voldoet aan bovengenoemde voorwaarden.

  • Multi
  • Logopedie