Symposium Health, georganiseerd door het HAN Honoursprogramma_

Op maandagavond 27 september 2021 vindt weer het jaarlijkse symposium plaats, georganiseerd door de studenten van het Honoursprogramma Health. Het onlineprogramma loopt van 18:30u tot 20:30u. Tijdens dit symposium presenteren de studenten van verschillende zorg- en welzijnsopleidingen (Academie Paramedische Studies, Academie Gezondheid en Vitaliteit, Academie Organisatie en Ontwikkeling) hun eindproducten waarin de volgende thema’s aan bod komen: 

-        Topzorg 

-        Welzijn 

-        Zorginnovatie 

-        Onderzoek 

-        Ontwikkeling 

De studenten worden vergezeld door Rogier Berghauser Pont, een inspirerende key note speaker vanuit het Institute of Positive Health (iPH). Hij heeft twee studies succesvol afgerond: Fysiotherapie en Gezondheidswetenschappen. Hij zet zich in om (zorg)professionals op te leiden in het aannemen van een brede blik op gezondheid. Daarnaast coacht hij graag mensen naar een beter leven.  

Ben jij een student (para)medische studies en wil je een interessante verdiepingsslag maken naar wat topzorg en welzijn zou moeten zijn? Dan zien we je graag op 27 september! 

INFORMATIE OVER AANMELDEN EN DEELNAME:

  • Na aanmelding via de Activiteitenkalender, ontvang je een automatische bevestiging. Check eventueel je spambox! Daarna ontvang je nog enkele automatische reminders.
  • Kort voor het symposium ontvang je vanuit het Honoursprogramma Health de deelnamelink (via mailadres symposiumhealth@hotmail.com). We raden je aan om op tijd te checken of je de link hebt ontvangen en of hij werkt.
  • Na afloop van de activiteit vul je een korte enquête in, als bewijs van deelname. De link naar de enquête ontvang je per mail via bovengenoemd mailadres van de organisatie.

Let op: vanaf studiejaar 21/22 geldt voor multidisciplinaire activiteiten dat je aan minimaal 1 activiteit per studiejaar deelneemt en wordt er niet meer gekeken naar het aantal behaalde multidisciplinaire kwaliteitspunten. Aan de hand van een enquête of presentielijst wordt jouw deelname geregistreerd in het systeem en ontvang je een deelnamebewijs per mail.

  • Multi