Symposium - Volwaardig leren en werken met autisme_

Hoe kijk jij aan tegen leren en werken met een autismespectrumstoornis (ASS)? En, hoe kijkt iemand met ASS zelf tegen deze vraag aan? Is iemand met ASS jouw toekomstige collega? Tijdens het symposium ‘Volwaardig leren en werken met autisme’ gaan we met elkaar het gesprek hierover aan.

Het lectoraat Volwaardig Leven met Autisme levert een bijdrage aan interessante projecten rondom inclusie en betekenisvol leven met ASS in onderwijs, werk en gezondheidzorg. Onze ervaringen én kennis die we opdoen delen we graag met je. Laat je inspireren en verrassen door een ervaringsverhaal en zes workshops. Ga samen met studenten en professionals uit onderwijs, onderzoek en het werkveld in gesprek over dit onderwerp.

VOOR WIE

Dit symposium is interessant voor alle (toekomstige) professionals van de HAN en het werkveld. Denk vooral aan studenten en docenten maar ook ervaringsdeskundigen, bestuurders/ managers, ondersteuners, onderzoekers en vrijwilligers zijn welkom. Als student kun je dit symposium inzetten voor je vrije ruimte. Check bij jouw opleiding wat hiervoor de regels zijn!

IN HET KORT

• Donderdag, 23 juni | 12.15-17.30 uur

• Deelname is gratis

• Locatie HAN campus, K33 Nijmegen

AANMELDEN, PROGRAMMA EN MEER INFO

Volwaardig leren en werken met autisme (han.nl)

 

!!LET OP: er wordt geen deelname registratie bijgehouden en je ontvangt dus ook geen deelname certificaat!!

  • Multi