AANMELDING GESLOTEN! Webinar 'Health', voor 3e en 4e jaars studenten_

16-10: aanmelden voor deze activiteit is niet meer mogelijk, omdat we al aan de 25 studenten zitten en een behoorlijke reservelijst.

___________________________________________________________________________________________________________________________

In overleg met de organisatie, mogen er 25 studenten via de Activiteitenkalender deelnemen. Een voorwaarde is wel dat je in het derde of vierde jaar van jouw opleiding zit.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Belangrijker dan ooit: aandacht voor gezondheidsverschillen

We weten al langer dat er gezondheidsverschillen bestaan tussen laagopgeleiden en hoogopgeleiden. Het thema lijkt actueler dan ooit in deze coronatijden. Maar wat kunnen we doen om samen deze verschillen te verkleinen? Bij de HAN werken we aan deze vraag. Niet alleen vanuit zorg en welzijn, maar vanuit alle disciplines die we bij de HAN in huis hebben. Tijdens dit webinar met focus Health op 27 oktober praten we je bij.

BELANGRIJKE INFORMATIE:

Om deel te nemen, moet je jezelf op 2 plekken aanmelden: bij de organisatie van het Webinar en bij de Activiteitenkalender.

Bewijs van deelname:

Aangezien het een online event betreft (georganiseerd door anderen), hebben we bewijzen nodig dat je hebt deelgenomen, zodat we de kwaliteitspunten kunnen toekennen. Wil je ons na afloop van het Webinar, maar uiterlijk vrijdag 30 oktober, het volgende mailen naar activiteitenkalender-zorgenwelzijn@han.nl: 

  • de titel van de Breakout-sessie, waaraan je hebt deelgenomen;
  • foto's van je beeldscherm, waarop duidelijk de sessie te zien is;
  • een korte reactie over wat je ervan vond. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een top en een tip.
  • Multi