Workshop: Van idee naar business. Over ondernemen naast je studie._

Eigen baas zijn of worden is een droom voor veel studenten. 20% van de HAN-studenten levert nu al eigen diensten of werkt freelance. En drie studenten per klas willen tijdens of direct na hun studie een bedrijf starten. Maar waar begin je en wat komt daarbij kijken?

Over de workshop
In deze workshop nemen we je in vogelvlucht mee in de wereld van het ondernemen. Hoe start je een eigen bedrijf? Wat komt daar praktisch bij kijken en welke vaardigheden en kennis heb je daarbij nodig? En hoe voorkom je dat niemand op jouw product of dienst zit te wachten? Dit zijn allemaal vragen die aan bod komen. We zullen jouw ondernemerskennis testen en bepalen wat voor type ondernemer jij zou kunnen zijn.

Deze training is een introductie voor ieder die meer wil weten over het starten van een eigen onderneming en de mogelijkheden die de HAN biedt om tijdens of na je studie voor jezelf te beginnen. Jouw droombaan creëer je daarna misschien wel zelf!

Over de trainers
Training wordt gegeven door ervaren businesscoaches van het Centrum voor Ondernemerschap, Corine Janssen en Einte Visser

 

LET OP! Aanmelden via Activiteitenkalender EN onderstaande link:

Van idee naar business. Over ondernemen naast je studie. Tickets, ma, 26 jun. 2023 om 14:00 | Eventbrite

  • Multi