Inschrijven en afmelden_

De multidisciplinaire activiteiten vind je op https://activiteitenkalender-zorgenwelzijn.nl/. Voordat je je kunt inschrijven voor de activiteiten, dien je je éénmalig te registreren. Dit doe je door rechtsboven op het icoontje te klikken en dan 'account aanmaken'. 

Hierbij is het belangrijk dat je een e-mailadres gebruikt dat geldig blijft tijdens de periode dat je gebruik maakt van de Activiteitenkalender. De kwaliteitspunten die je ontvangt voor deelname aan activiteiten, zijn namelijk gekoppeld aan jouw account. Bij het aanmaken van een nieuw account (omdat bijvoorbeeld het e-mailadres niet meer geldig is), gaan de verzamelde kwaliteitspunten verloren! 

Zorg ook dat je je registreert onder 'student' en geef de juiste opleiding aan. Sommige activiteiten worden namelijk alleen voor bepaalde opleidingen opengezet en als je niet onder jouw opleiding staat geregistreerd, kun je je niet aanmelden.

Deelname aan activiteiten

  • Wil je deelnemen aan een activiteit, dan moet je je vooraf inschrijven! Als je zonder inschrijving toch deelneemt aan de activiteit, dan zullen er geen kwaliteitspunten worden uitgereikt.
  • Toelating gebeurt op volgorde van aanmelding waarbij geldt vol = vol.
  • Als je toch niet meer kunt deelnemen, meld je dan tijdig af! Dan kunnen er nog mensen van de eventuele reservelijst inschrijven en wordt de gastspreker niet geconfronteerd met veel minder deelnemers dan verwacht.
  • Enkele dagen voor de activiteit ontvang je een mail met daarin de datum tot wanneer je jezelf kunt afmelden.

Meld je alleen aan voor die onderwerpen/activiteiten waar je ook daadwerkelijk belangstelling voor hebt. Onze sprekers komen graag hun verhaal vertellen en waar mogelijk gaan ze graag het gesprek met je aan. Het is dan niet prettig om tegenover studenten te staan die alleen aanwezig zijn om ‘punten te verzamelen’.

Als je bent ingelogd, zie je in 'Mijn activiteitenkalender' een overzicht van activiteiten waarvoor je je hebt aangemeld. We gaan ervan uit dat als je je hebt aangemeld, je ook komt. Mocht je onverwachts niet aanwezig kunnen zijn, laat dit dan zo snel mogelijk weten door je af te melden voor de activiteit. Dit kan via de link in de bevestigingsmail van je aanmelding. Ook kun je op de site inloggen, naar de betreffende activiteit gaan en daar op de knop 'afmelden' klikken. Medestudenten die op een wachtlijst zijn geplaatst, kunnen dan jouw plaats innemen en zo hun punten verzamelen.

Gevolgen van niet tijdig afmelden

Mocht je een keer vergeten zijn je tijdig af te melden, dan krijg je een waarschuwing zonder consequenties. Als je je twee keer vergeet af te melden, dan word je op een zwarte lijst gezet en kun je je twee maanden niet aanmelden voor activiteiten van de kalender. Dat kan dus betekenen dat je het aantal te behalen punten niet gaat halen. Let op: de waarschuwing vervalt niet na een studiejaar, maar geldt voor de gehele periode dat je de Activiteitenkalender gebruikt!

Het maximum aantal deelnemers per activiteit is beperkt en vooraf aanmelden is noodzakelijk. Wacht niet tot het einde van het studiejaar om je punten te verzamelen, maar begin er tijdig mee! Mocht je toch graag willen deelnemen aan een activiteit die al vol zit, dan kun je je aanmelden voor de reservelijst. Iedere keer als er een plek vrij komt, krijgt iedereen van de reservelijst een e-mail dat je je kunt proberen aan te melden. Hierbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Op tijd komen en gaan

Bij elke activiteit wordt aangegeven waar deze wordt gehouden en hoe laat deze begint. Zorg ervoor dat je op tijd bent! Het kan gebeuren dat je na aanvang niet meer wordt toegelaten, omdat je daarmee de bijeenkomst te veel zou verstoren. Als je deelneemt aan een activiteit, verwachten we ook dat je niet voortijdig vertrekt maar gedurende het volledige programma aanwezig bent. Kom je te laat of vertrek je te vroeg, dan krijg je geen certificaat en dus verzamel je geen punten. Als je bijvoorbeeld een kwartiertje eerder weg moet, geef dit dan even aan bij de organisator. Bij online activiteiten geldt uiteraard ook dat je op tijd deelneemt via Teams.